12 Kasım 2016 Cumartesi

BİR MUTLULUĞUN SÖZÜ

Üzerinden geçen onca zamana inat bu başlığı yazmadan olmazdı.
Aslında bu gerçekten benlik değil evimizde 1,5 aydır bildiğiniz internet yoktu yani. Bu vesile ile bunu da kutlayalım haydi :p
Üzerinden geçen zaman sanki hiç geçmemişcesine heyecanlıyım hatta bazen şaka geliyor hiç bir şey değişmemiş biz sevgiliyiz hala!
Elbette hiç bir şey değişmedi ama çok şey değişti. Mesela bir yüzük ile 2 anne-baba oldu, bir yüzük ile ev hazırlığına bürünüyorsun hatta farkında olmadan bir bakmışsın ev eşyası inceliyorsun, bir yüzük ile sevgili daha çok senden oluyor daha çok içinden oluyor, bir yüzük ile bir hayata daha çok yaklaşıyorsun. Ve bir yüzük ile pek çok güzel şeyler oluyor.
Eylül'18
Eylül'ün bende önemini beni tanıyanlar çok iyi bilirler. Bir anlam daha kazandı Eylül benim için.
Bugün benim için en önemli andı ve en zor çünkü içilen tuzlu kahve, gönüllerin bağlanmasına vesile olan alyans ve yakınlarımızın bir araya gelişi...
Ne hissediyorum? Sanki yeni tanıyor gibiyim daha çok ezberledim sevgiliyi karış karış öğrendim onu. Sevdiklerini şimdilerde daha çok seviyorum. Hele özlem hiç bu kadar uzun mesafe gelmemişti özlem bana. Ona yaklaşma heyecanı hiç bu kadar güzel olmamıştı.
''İyi ki'' sana ne çok yakıştı biliyor musun sevgili?




Hiç bir zaman mükemmeliyetçi olmadım çünkü bu imkansız. Ama hep kendi elim değsin isteme arzusu gerçekten tavan. Eğer yapabileceğim ve ilgimi çeken bir iş varsa onu illa ben yapmalıyım. Mesela bu pelur kağıtlarını Ankara'da aramadığım yer kalmadı, abartma dediğini duyuyorum elbette var ama deli gibi mor aradım:)) sonra elimde farklı tonlarda çokça mor pelur oldu orası ayrı konu:) 

 Bu anı kalsın diye verilen hediyeleri çoğu zaman gereksiz buluyorum illede olacaksa işe yarar bişi olmalı dedim gittim mini şişelerden aldım içine çakıl taşı koymaktı niyetim neticede yenir mis gibi dedim. Sonra ben onların başına oturduğumda şişelerden geçmeyen çakıl taşları beni hüsrana uğrattı aman neyse dedim çakıl taşları bana kaldı yerim ben onları:) sonra aklıma kahve çekirdeği geldi tamam çok işe yarayan bişi olmadı ama kokusu var :P Ve arada olan mesafeye rağmen yaptırdığı hediye magnetlerle masanın köşesinde 'ben buradayım' diyen Tuğçe. Tekrar teşekkürler şefim.
Ve Kubicanımız her anımızı fotoğrafladığın için sonuz teşekkürler...


Pastayı ellerimle yapmadım ama o da benim istediğim gibi oldu neticede elim değmedi ama gözüm değdi:) ve tabi ki bıçak süslü olmalıydı.

Yine ikramlıklar da elimin değdiği elbette ama hepsine yetişmem imkansızdı. Elinin lezzetini katan annem, kardeşlerim, yengem ve hep yanımda olan Reyhan! hepsi çok güzeldi.

Kahve olayına tam olarak yetişemedim evet ama tuzunu eksik etmedim. Adetmiş bilmiyordum tuzlu  kahveden bir kaç yudum alındıktan sonra yanına para koyularak kahveyi geri göndermek. ''beğenmedim yenisini yap'' demekmiş. Hayır yani bilseydim '. ye daha çok tuz atmazmıydım :P

kahve fincanım instagram: @byarzugul


Tepsim İnstagram: @heva_tasarım  çok içime sindi çok.

İnsan farkında olmadan biraz stresli olabiliyor ve en büyük şans bu anında seni rahatlatmaya çalışan, yardımcı olan insanların olmasıydı. Kuzenlerim (Kübra,İrem,Eftalya,Büşra) ve arkadaşlarım(Gül,Kubilay,Reyhan) iyi ki vardınız. Ve annelerimiz onlara zaten ne söylense az değil mi?







Zaten bugün sensiz olmazdı canım NFŞ. :)))




#birfarukbirgozde
#birmimarbirmuhendis

19 yorum:

  1. Ne güzel. Allah mesut etsin.

    YanıtlaSil
  2. Mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  3. Mutluluklar dilerim,tebrikler...

    YanıtlaSil
  4. kuzusummmm.. her şey için iyki.... İykilerin iykilerimiz cok daha olsun... Çok mutlu olun çokk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence fazla ayıp etmişim ben:o biliyorsun ki hep birlikte olacak o mutluluklar artarak <3

      Sil
  5. merhaba blog keşif etkinliğinden buldum sizi bir merhaba demeden gidemedim takibe aldım sizi de beklerim :) bu arada mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  6. Sayfanızı az önce keşfettim ama hepsini bir çırpıda okudum sanırım :) Bizde üniversite sıralarından evliliğie götürdük ilişkimizi. Ne de güzel böyle şeyler okumak. Çok mutlu olun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) ben de çok severim böyle hikayeleri pek hoş oluyor <3 mutluluklar sizinle olsun

      Sil
  7. Çok çok çok mutlu ol canım ne kadar güzel olmuşsun , hazırlıklarda süper :)
    Zorlu süreç başladı , Allah kolaylık versin..

    YanıtlaSil
  8. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    66HE3J

    YanıtlaSil

BLOGUM,DEGERLI YORUMLARINIZDA CAN BULMAKTADIR...