18 Ekim 2015 Pazar

TUĞBA&OĞUZHAN WEDDING

Bloguma bir ses edeyim etmişken birde kardeşciğimin düğününü yazayım dedim;)
Evet biliyorum iyi ettim^_^
Bir ayı geçti tabi düğün ama diğer kardeşimde de olduğu gibi düğün etkilerinden kurtulma sürem demek ki ortalama 1 ay falan:) acaba kendi düğün günümde nasıl olurum!
Tuğba'mı bildiğinizi düşünerekten başlayalım o halde...
Tuğba ile pek bir arada durmadık aslında benim 2 yıl Konya'da yaşamam benim gelip onun Çoruma gitmesi ki dahada gelmedi zaten:) sonra benim Kıbrıs olayım falan derken pek bir araya gelmedik. Tabi gelmedik ama kardeş kavramı başka, sizi konuşmadan bakışınızdan anlar sonra birlikte herkese saçma gelen olaylara gülebilirsiniz hatta bir ses tonundan bir yazdığı kelimeden iyi olup olmadığını anlarsınız... Daha bir çok şey. 
Bizimki de öyle bir şey işte hep derim evet herkesin kardeşi kendine kıymetli ama benim kardeşlerim bir başka değerli bir başka kıymetli her an şükür sebebim.
  Düğün fotoğrafları için özellikle Samsunu tercih ettiler ki bence çok mantıklı bir karar olmuş çünkü düğün gününde hem çiftler hem fotoğrafçılar stresin en üst seviyesinde yaşıyorlar:)
Düğün olayında bir gelinlik iki fotoğrafçı çok çok önemli benim için hani geride kalan her şey akışına bırakılabilir bence o zaman öyle düşünür müyüm bilmem ama:)
Fotoğraf çekimlerinde olmayı tabi ki çok çok isterdim ama kısmet değilmiş onun için fotoğrafçının çektiklerinden bir kaç kere sizlerle paylaşmakta bir sakınca göremedim :D


Esra diğer kız kardeşim evlenirken bu tam gelin alma olayı oluyor ya heh işte o an o kadar zor geçmişti ki hatırlıyorum ama düğün biterken çok zor olmamıştı benim için yani o  evden çıkarken yaşadığım hisler... belki yanında gittiğim içindi en azından bir kaç saatte olsa! ama Tuğba da tam tersi oldu aslında neden öyle olduğunu yazarken anlıyorum.
Düğün günü sabah Tuğba ile kuaföre gittik eve geldik erkek tarafı geldi ve evimizden 2. gelin çıkmıştı hatırlıyorum annemi Esrayı Tuğbayı mutluluk ve hüzün duygularının karışımı o göz yaşları çok fazlaydı çok! düğün Çorumda olacaktı ve Tuğba ile ben de gittim sanırım yine bir kaç saat bile olsa onunla olduğum içindi benim çok fazla ağlamama nedenim. Ama düğün bittiğinde onu orada bırakmak çok zordu hiç istemedim eve gelmeyi orada kalmam gerekiyormuş gibi hissettim kendimi ama annemin yanında da olmam gerekliydi çünkü canın bir parçasından ayrılmıştı ama en güzel görevini yapmıştı hatta annem için ne kadar gurur verici bir mutluluktu... hani dedim ya ilk değil zaten oraya bırakıp gelmemiz ama bu kez bir başkaydı çünkü 4 yıl sonra okul bittiğinde gelecekti geri annem hep öyle demişti öyle olsun istemişti öyle inanmıştı... Ama hiç bilemedik hayat arkadaşının orada olduğunu! 







Kızımız güzel, oğlumuz yakışıklı olunca ortaya böyle kareler çıkıyor işte canım okur :)
niye direk düğün gününden daldım bilemedim ama kına gününü de başka bir posta saklayalım madem öyle oldu :)



17 yorum:

  1. Fotoğraflar çok güzel canım :) Allah bir ömür boyu huzur içinde yaşatsın :)

    YanıtlaSil
  2. Canm ablam beni ne kadar çok duygulandırdın. . Seni çok seviyorum sen birtanesin

    YanıtlaSil
  3. Hadi Allah sanada nasip etsin inşallah :D .

    YanıtlaSil
  4. Kız kardeş çok farklı bi şey iki ayrı bedende tek kalp olmak gibi erkek kardeşlerimde var ama kız kardeş çok farklı.. resimler harika.. Allah mutlu etsin.. ღ˚ ⋰⋱⋰❀✿

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim de erkek kardeşim var ama dediğiniz gibi ikisinin yeri de cok ayrı:) teşşekkür ederiz beğeniniz için:)

      Sil
  5. Ya kuzum fotoğraflara bayıldımm Allah ömür boyu etsin :)
    Bu arada iletişim formu bulamadım siten de ama Balayı için Kıbrıs'ı düşünüyoruz Nisan son haftası gibi. Nasıl olur güzel olur mu ne dersin bununla ilgili post yazmıştım :) İstersen bakarsın.
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/2015/10/balayi-yeri-kibris-mi-antalya-mi-2015.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz canım benimmm;) can canım bak aklında olsun bi ara eklicem şimdi ekleyemedim düğün klipleri var bide imkanın varsa sen de incele derim yine eklediğimde mail atarım sana;) yazına hemen bakıyorum.

      Sil
  6. Kardeşiniz çok güzel bir gelin olmuş. Mutluluklar dilerim. Fotoğraflar harika :)
    Takipteyim.
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz güzel yorumunuza:) bloguma hoş geldiniz ;)

      Sil
  7. gelin hanımda güzelmiş maşallah :) sizi takibe aldım müsaitseniz banada beklerim sevgiler :)
    http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sefalar getirdiniz o halde :) ve gelin hanımın adına çok teşekkürler

      Sil
  8. maşallah öncelikle doğru demişsiniz önce gelinlik sonra resimler çok önemli sizdeki fotoğraflarda mükemmel olmuş ama çocuklarda güzeller :)
    http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maşallahları var kardeşlerimin size katılıyorum ;)

      Sil
  9. maşallah öncelikle doğru demişsiniz önce gelinlik sonra resimler çok önemli sizdeki fotoğraflarda mükemmel olmuş ama çocuklarda güzeller :)
    http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

BLOGUM,DEGERLI YORUMLARINIZDA CAN BULMAKTADIR...