12 Ağustos 2014 Salı

Eskiden kalma bir kaç dıy

 Hep okul zamanında daha yoğun olduğumu düşünürdüm. Onun için sadece düşünmekle kalmam gerektiğini bu yaz daha iyi anladım. Ankara'ya gelmeden önce ne yapmayı planladıysam, plandakilerin dışında ne varsa onları yapıyorum:) Neyse boş durmaktan iyidir diyorum çünkü 1 gün boş kalmak bana göre değil hiç...
 Yeni yeni dıy'ler olsun ister gönül ama ''eskisi olmayanın yenisi olmazmış derler büyükler:p'' Eskiden yaptıklarımın bir kaçını sizlerle paylaşmak istedim... İlerleyen zamanlarda inşallah yenileri de gelecek;)
 DIY1
Öncelikle geçen sene alışverişe çıktığımda hiç ihtiyacım yokken bir jean pantolon gördüm ve aşık oldum diyebilirim. Koşa koşa denedim ve fiyatına baktım. İhtiyaç olmayınca gerek duymadım almaya haliyle:) Eve geldim, çok eskiden aldığım hatta çok çok ucuza aldığım yavaş yavaş dolap kapısından çıkmaya hazırlanan pantolonumu aldım elime:) bir pantolon bir boya fırçası ve bir bardak ace çamaşır suyu ile aşık olduğum pantolonun benzeri ortaya çıktı bile:)
 Kendilerini pek sevdiğimden fotoğraftan da belli olduğu gibi çok giyerim:)



DIY2
 Bu çantamı herkes bilir aslında benzer çeşitlerini pek çoğumuz yapmışızdır. Kolay kolay bir şeyleri atamayan annem küçüklükten kalan bu pantolonu niye saklamış bilmem ama iyi ki saklamış:) çünkü bana çanta oldu... bu çantam kendim yaptığım için sanırım gözümde ne modası geçer ne eskir! hem ben zaten sürekli çanta değiştirmeyi sevmeyenler grubundayım. Rahatlık ön plandadır her daim :)
Buyrunuz çantam;

DIY3
 Yine canım annem benim canım kirazlı eteğime tek uygun olan bu t-shirt'ümü makinede ne yaptıysa boyalı boyalı olmuş:) Dedim ya canım kirazlı eteğim diye atamazdım haliyle:(  Aldım elime yine fırçamı kumaş boyam ve pembiş T-shirt ile birleştirdim mavi mavi puantiye misali :)
DIY4
Bu kolyemin minik hikayesine gelince... minik balerin kızım zincirinden ayrılınca yerine kimseleri koyamadım:p 'Ne varsa annemde var' diyerek karıştırdım annemin eskiden kalma oya ipliklerini :)
Ve atamadığım ama takamadığım kolyem ^_^

Eski yeni dıy... Dıy hep özeldir, el emeğidir :p

8 yorum:

  1. Pantalon çok yaratıcı....Bende yapıcam çünkü çok güzel olmuş
    Eline sağlık
    Yorumlar kısmında doğrulama var onu kaldırırsan okuyucular daha rahat yorum bırakabilirler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok Teşekkür ederim ben de cok severek giyiyorum :) onerinizi dikkate alacagim...

      Sil
  2. Hepsi harika:) eline sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar!
    Blogunuzu yeni keşfettim, severek takibe aldım ilgi alanlarımız benziyor.
    Bana da beklerim, sevgiler!

    http://miacahayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğuma hoşgeldin:) çok memnun oldum ilgi alanlarımızın aynı olmasına ;)

      Sil

BLOGUM,DEGERLI YORUMLARINIZDA CAN BULMAKTADIR...