9 Ocak 2015 Cuma

Kırmızı Ruj

Canım okur 2015 in ilk postuyla merhaba demek isterim sizlere...
Sınavlarım başlamadan önce bloguma bir ses edeyim dedim:) 


Çok anlamadığım hatta çok ilgimi çekmeyen bir konudur makyaj, ama kırmızı ruj benim vazgeçilmezimdir. Annem bana kızar hep kırmızı ruj sürdüğümde 'çok sürüyorsun diye' ama kırmızı ruj kullanmak ve annemi kızdırmak benim çok hoşuma gider:) Hazır bloguma ses etmişken anneme de ses edeyim 'vazgeçmem kırmızı rujumdan cancan' belki görür:)

Misal ben hep dudak kaleminin dudakları çok iri gösterdiğini düşünür onun için kullanmazdım, ama doğru kullanıldığında gayet başarılı olduğunu gördüm onun için hemen kullanmaya başladım bile:)


Ben kırmızı tonlarını genelde açık tenli olanlara yakıştırıyorum ama tercih meselesi...açık tenli olmamdan dolayı kendime de çok yakıştırıyorum ve kendimi enerjik hissediyorum:)  Benim kullandığım ürünler ise genelde maybelline  ürünleri...

1. hem kullanımı kolay hem fiyat uygunluğu için günlük  kullandığım 535 numaralı ürün (üstteki fotoğrafta kullandığım)...




2. Daha yeni alıp evde bıraktığım bu ürünün kodunu hatırlayamıyorum ama çok güzel olduğunu size net olarak söyleyebilirim:)

 3. Ben bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama bu ürünü evden çıkarken dudağıma nasıl uygulamış isem o şekilde eve geliyorum ama bu benden kaynaklı biliyorum rujdan değil:) bu da 547 numaralı olmazsa olmaz olan...


Sınavlarım için bana şans dileyin... Sınavlardan sonra görüşmek dileği ile ^_-

fotoğraflar alıntıdır.

12 yorum:

  1. Bende rujumu hemen yerim, hangi ara nasıl gidiyor anlamıyorum sık sık tazelemem gerekiyor, helal olsun sana valla :) Ayrıca çok da yakışmış kırmızı ruj..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl becere biliyorum bir fikrim yok ama :) tesekkur ediyorum:)

      Sil
  2. Bende kirmizi ruju siyah veya beyaz giysilerle cok yakistiriyorum, harika görünüyorsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim güzel yorumun için:) evet en çok onlarla güzel ...

      Sil
  3. Ben de bir türlü cesaret edemiyorum sürmeye ya :) Birde dudak kalemi almam lazım cidden benimde ..Sana da çok yakışmış :)
    Sınavların da da başarılar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bence sana da çok yakışır kalemini rujunu al dene :)yakısacagı konusunda eminim... sınavlarım için ise çok teşekkür ediyorum ;)

      Sil
  4. Ben de kırmızı ruj hayranıyımmmm ve ne zaman başka bir renk süreyim desem elim yine kırmızı ruja gider:))) sana da çok yakışmış. Ben de Maybelline 535 i çok sık kullanırım çok sevdiğim bir renk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa her kıyafete kırmızı uydururuz biz kırmızı ruj hayranları:) cok tesekkur ediyorum canım :)

      Sil
  5. selam bloğunu zaten takipteymişim bütün sosyal medya hesaplarını takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış sen daha tatlişsin bu arada:)

    YanıtlaSil
  7. Canım çok naziksin teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil

BLOGUM,DEGERLI YORUMLARINIZDA CAN BULMAKTADIR...