26 Ocak 2015 Pazartesi

azbirazgozde'nin 7 gerçeği

1.İnşaat Mühendisliği okuduğumu bilmeyen yoktur herhalde o kadar çok söyledim ki:D ama lise 2 sıralarında okulu bırakıp annemin zoruyla karnesinde pek çok zayıf olmasına rağmen sadece okula gidip gelen bir kızdım:) Evde olmak zor gelince dershaneye yazıldım inşaat teknikerliği oradan yine dershane hop 1 yıl sonra mühendisim inşallah:) Anneme sonsuz teşekkürler <3
2.Arkadaşlarımı bıktıran korku dolu bir gerçek ben pek çok hayvandan korkarım:( hele köpek! köpekten korkan insan olarak üzerime kimseyi tanımam... kalbim pıt pıt atar her bir zerrem kasılır yanımdaki insan kim olursa bakmadan sarılırım:( ve köpek azıcık yakınıma gelirse hele bide gel kuçu kuçu diyen olursa açarım musluklarımı:)

3. 3 kız kardeşiz biz aramızda minicik yaşlar var  ve 3 kıza düşen 1 erkek:) kardeş anlamı benim için çok ayrıdır hepsi de canımdan ötedir!

4.Çiçek seven kızlardan değilim saksıda olan çiçeklere hayır demem ama her çiçeğe evet demem:) ama sanırım artık saksıda çiçekler de olmasa olur çünkü bu canım orkide ben iyi bakamadığım için soyundu kaldı öylece:(

5.Saçlarımı çok nadir dağınık görürsünüz benim çünkü beni çok rahatsız eder, dağınık çıktıysam bile elimde kolumda illa bir toka vardır:) ama yatarken birisi saçlarımla oynarsa ımmmh miss:) saçlarımı çok sevdiğimi söylemeden geçemem:)


6.Kendimi bildim bileli 36 bedene ilk kez girebildim:( sanırım o son olarak kalır ya da kalmaz belki düzenli bir hayatım olduğunda tekrar olur? 

7.Doğum günüm benim için çok önemlidir eğer en yakınımda olanlar bunu unuturlarsa  hatta unutmayı geçtim annem, aslında beklediğim pastayı haberim yokmuş gibi alıp bana sürpriz olarak vermezse işteeee o asık suratım çekilmez bir hal alır:) 


Sizler de hakkınızda ki 7 gerçeği yazmak ister misiniz? e haydi buyrun klavye başına;)







20 yorum:

  1. iade - i ziyrete geldim , tak,be aldım , sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Selammm Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  3. Selammm Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  4. Great post, dear, I love it a lot. I follow you, could you follow back, pls.

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanks a lot also for following. I will follow back surely;) ;);)^_^_^

      Sil
  5. 1-Ben de azıcık köpeklerden korkarım, yanımdan geçerken korkmam da arkadaşlarım çağırınca, köpek dibime geldi mi benim de her yerim kasılır :D

    2-Ben de dışardeyken toplamayı hiç sevmem :D Ancak rahat hareket etmem gerekiyorsa saçımı toplarım..

    3-Yanımda ilişkimiz resmi olan, ya da hoşlandığım kişi falan varsa rahat rahat yemek yiyemem. Elimle ağzımı kapatırım. Ne var sanki?

    4-Laptopa oturdum mu, saatler geçer ama o kadar ne yaptığımı ben bile bilmem. :D

    5-Bir hobi edinmeye çalıştığımda en fazla 2 hafta sürer. Hemen sıkılırım :/

    6-Tasarımı karışık, yazı stili okunmayan ama yazarın çok iyi olduğu blogların tasarımı nasıl olmalı diye düşünürüm, sonra denem blogu açıp denerim tasarımı.. Hele bir de çok hoşuma gitti mi o bloggerahemen hediye etmek isterim. Ayıp olmasın diye de bir şey diyemem. Kendi kendime tasalanırım. :D

    7-Yazmak istediğim şey takip ettiğim bir blogta çıkınca yazımı paylaşamam. Bazen de blogumda paylaşmayı çok istediğim bir şeyse üzülürüm. Paylaşsam ne olacak diye düşünürüm ama paylaşmam :/

    Aklıma ne geldiyse yazdım :D Fotoğrafların hepsi de çok güzel, maşallah~ ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlımm köpek kaçıran aletler varmıs arama asamasındayım suan:) yorumun için teşekkür ederim 7 gercek olsa dai Moka'yı tanıdım:)

      Sil
  6. Merhabalar İnşaat mühendisi ne güzel bir meslek seçmişsin bende mimarım..sizin gibi gençleri mesleki açıdan hayata hazırlarken emekli oldum ama mesleğime devam ediyorum..sakın o canlar dan korkma bende köpek ve kedili evlerin önünden geçemezdim ama şimdi bahçemde 2 can köpeciğim evde bir kedim var onları çok seviyorum..iyiki varlar..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimarlık ta cok hos :) keşke ben de korkmasam ama yapamıyorum:( belki sizin gibi ben de alısır ve hatta arkadas edınırım ama bir mucize olur sanırım bu ^_^

      Sil
  7. Bende bir inşaat mühendisi adayıyım. Blogunu yeni keşfettim ve takipteyim. Benim Bloguma da beklerim.
    http://glamchic-glamglow.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mühendis adaylarını görünce pek mutlu olurum^_^ hos geldin bloguma cokca görüşmek dileğiyle. ...

      Sil
  8. Merhaba,
    İçten bir yazı olmuş.Bloğunu takibe aldım. Bana gelmek istersen çok sevinirim. :))
    www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim... Görüşmek üzere;)

      Sil
  9. Merhaba beyaz baret :) bloğunuzla yeni tanıştım..Çok pozitifsiniz,beyaz baretinize de bayıldım :) bende sayfama beklerim ;)Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bloguma hoş geldınız;) ah beyaz baretime ben de bayılıyorum:D

      Sil
  10. anneler iyi ki var :) bu arada ben geldim bloguna bayıldım cok zarif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki.... Sen de iyi ki geldin sefalar getirdin canım benim...

      Sil

BLOGUM,DEGERLI YORUMLARINIZDA CAN BULMAKTADIR...