24 Ocak 2015 Cumartesi

azbirazgozde nasıl doğdu?


2 yıllık inşaat teknikerliği okurken blogger olmadan ara ara baktığım bir blog vardı 2010 zamanlarında  bana çok keyif veren ara ara bakarken ve oradan oraya tık tık yaparken bir gün benim de bir blogum olmalı dedim vee sadece dedim:) çünkü ne blogu okulda uygulama derslerinde  harç karıp o yorgunluğu çıkartıp yurduna gelip ders çalışıp falan bir kız için zor şeyler:))
Okul bitti bir dershane dönemi sınavda yaşanan talihsiz olay derken geldim Kıbrıs'a 2014 Mart yaz mı ilkbahar mı? belli olmayan bir gün sabah 8.30 da olan ders sonra 2 saat ara sonra 2 saat ders 2 saat ara... bu kötü döngüyle günlerimi geçirirken 'Gözde kız hadi al bilgisayarını ve bir blog aç' diye bir ses duydum ben söz dinlemeyi severim :p hemen bir blog açtım çünkü ilerde dönüp anılarımı okuyabileceğim bir yer burası...
 Burada ben sözcükler fotoğraflar biriktiriyorum yıllar sonra dönüp baktığımda paylaştığım her bir post hala tazeliğini koruyor olacak...
Ve yeni insanlar tanımak yeni fikirler öğrenmek fikir alışverişinde bulunmak...
Burada olmayan birisi buranın güzelliğini gerçekten anlayamaz iyi ki buradayım:)
Blogumu seviyorum:) iyi ki buradayız...

dipnot: saçlarımın uzun halini çok özledim:(

16 yorum:

  1. Sanırım birçoğumuz kötü dönemlerimizde açmışız bloğumuzu; ben de öyle bir dönemde açtım çünkü. Çok iyi yapmışım dediğin gibi sahiden de başka bir alem başka bir pencere açıyor sana. Kendine ait bir dünya her şeyden önce... Bloglarımız hayırlı uğurlu olsun hepimize güzel şeyler getirsin Gözdecim:) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kötü bir ders programı:) uzun uzun zamanlar kalalım inşallah burada;)

      Sil
  2. Herkesin bir blogu olmalı bence :) iyi ki açmışız canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evettt herkes bir blog açsın!!! iyi ki açmışız ki sizleri tanıyorum:)

      Sil
  3. Yazdıklarımızı birilerinin okuması, yorum yapması ya da daha önce tanımadığımız insanlarla bir şeyler paylaşmanın keyfi için bile blog açılabilir.

    YanıtlaSil
  4. aynen katılıyorum. insanın eski postlarını okuması o kadar zevkli oluyor ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazarken nasıl mutlu isem her okuduğumda aynı mutlulukları yasıyorum:)

      Sil
  5. Hoş geldin tekrardan diyeli o zaman. Ben de upuzun olan saçlarımı kestirdim, şimdi eski fotolarıma özlemle bakıyorum. Kendi bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neyse ki bir gün özlediğimiz saçlarımıza kavuşacağız inşallah:)

      Sil
  6. Blog yazmak birazda anı günlüğü olabiliyor :) fotoğraflarımızı,gezip gördüğümüz yerleri paylaşabileceğimiz güzel bir ortam :)))
    Bu arada takipteyim bana da beklerim :)))
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveet pek çok anılar biriktiriyoruz:) hoş geldiniz azbirazgozde'ye :))

      Sil
  7. Öncelikle bloğun hayırlı olsun canım.Bencede çok iyi yapmışsın.Yeni blog yazmaya başlayan biri olarak bu duygunun harika birşey olduğunu belirtmek istiyorum.Beğendiğim bir ürünü yazıyorum ve hiç tanımadığım benden belkide çooook uzaklarda olan güzel insanlardan harika yorumlar alıyorum.Tarifi imkansız bence.İyiki varsınız ve bende iyiki bloğumu açmışım....Bloğunu takibe aldım bile.Ziyarete beklerimmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar bir kaç gündür uzak kalmısım blogumdan nasıl özlemişim:) siz de hosgeldiniz iyi ki geldiniz...

      Sil
  8. Yazmışsın ya saçlarımın uzun halini özledim diye bende inan kısa halini özledim :) Bir dönem küt kullandım önleri uzun arkaları kısa şeklinde o saçımdan gayet memnundum :) Sonra yine bir anda heves edip evlenicem diye uzattım şimdi kestiremiyorum da =) Evlendikten sonra ilk işim saçlarımı kestirmek olacak çünkü ne taranması kolay ne kurutması :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım pırasa gibi aynı dümdüz:) yıka cık onun için hiç sıkıntım yok ne bi düzleştirici bilirim ne bi fön:)) kısa halini bilmem ama uzun saçlarınla çok tatlısın cancan...

      Sil

BLOGUM,DEGERLI YORUMLARINIZDA CAN BULMAKTADIR...